Natália Honis, mentorka úspěšných podnikatelek

Podnikání je pro mě životní styl. Je to způsob sebevyjádření, který mě naplňuje až do morku kostí. Co mě však naplňuje ještě víc, je dopad, který má má práce na životní radost, štěstí a naplnění mých klientek.

Mou vášní je propojení hluboké niterné práce se strategickými podnikatelskými přístupy a racionálními fakty. Chápu, že nestačí jen vědět, co dělat. Klíčem k úspěchu je vnitřní důvěra, že i pro tebe je daná možnost dosažitelná. A právě zde přichází na řadu mindsetová práce – ta část, kterou nelze přeskočit.

Věřím, že opravdový úspěch přichází, když jednáme v souladu se svým nitrem a s vnitřním klidem. Akce, která vychází z tohoto vnitřního klidu a souladu, přináší velkolepé výsledky a naplní nás radostí a lehkostí. Moje specializace spočívá v efektivitě a opravdové niterné změně, která přetrvá. Chci, aby sis nejen uvědomila svou hodnotu během sezení, ale abys opravdu uvěřila, že můžeš zvýšit své ceny a stála si za nimi sebevědomě a s lehkostí.

Pro podnikatelky, které chtějí stát pevně jako lídři ve své expertíze a oboru, nabízím jedinečnou a efektivní metodu. Tato metoda, kterou jsem sama vytvořila, je založená na koučování, konstelacích, hluboké intuitivní práci a stínové práci skrze napojení se na klienta. Pomáhá mým klientkám dosahovat výsledků až 7x rychleji než u tradičních koučovacích přístupů.


Moje hodnoty & zásady


Možná se v tom najdeš i Ty ...

Jako malá jsem vyrůstala sama s mamkou a babičkou na Slovensku. Z dětství s mým otcem si pamatuji jen malé útržky – a ty rozhodně nejsou veselé. Vztah, nebo spíše nevztah s mým biologickým otcem, ovlivnil v následujících desetiletích nejen můj pohled na muže, ale i můj vztah k sobě samotné, k mé sebe-hodnotě a mému vlastnímu tělu.

Pamatuji si, jak jsme s mámou a babičkou vycházely jen tak tak. V obchodě máma pečlivě počítala každou položku, aby si byla jistá, že jí peníze vystačí. Kolem mě byly děti z bohatších rodin – měly drahé hračky, keramické panenky a zápisníčky z cest první třídou letadla, zatímco já si hrála na domeček v papírové krabici od naší velké Grundig televize. Nebylo mi to líto, byla jsem šťastná. Ale teď chápu, že tyto zážitky měly hluboký dopad na můj mindset a přesvědčení o tom, co je pro mě finančně možné a co jsem si myslela, že je jen pro „ty druhé“.

Velký zlom nastal, když jsem si uvědomila, v jaké situaci jsem a čemu jsem uvěřila. A hlavně, že existují způsoby, jak s těmito přesvědčeními pracovat a proměnit je. Dlouhé roky jsem dřela a tvrdě pracovala. Byla jsem ambiciózní mladá manažerka, které už ve 23 letech říkali, že "chce moc" a "má si počkat". Nerozuměla jsem tomu – proč bych měla čekat na adekvátní odměnu, když mé týmy dosahovaly výsledků srovnatelných, nebo dokonce lepších než týmy mých starších kolegů? Věděla jsem, že věk nerozhoduje – ale že musím prolomit staré paradigma.

Rozhodla jsem se, že nechci směňovat čas za peníze. Chci skutečně pomáhat lidem dostat se do výšin, o kterých sní, a posunout se k hlubšímu pochopení světa, ve kterém žijeme. Proto jsem začala podnikat. A proto už několik let podnikám srdcem a s úspěchem.


Autentické zpětné vazby klientek


Vzdělání & Kvalifikace

NLP Practitioner (ITA, Grinder Bostic, Carrol)
Celostní kouč (výcvik vztahový koučing, týmový koučing)
CPC - Certified Professional Coach (certifikace umožňující pokračování na cestě k ICF ACC certifikaci)
EFT Trénink
Shadow-work (práce s vnitřními stíny ve stylu C.G.Junga)

Magistr Finančního inženýrství (Ing.)
Vedlejší specializace (Ing. ) International business strategies
Lektorka agilního mindsetu pro magisterký program EPAM Master's Programme

Trenérka rozličných témat pro globální korporace Fortune500 companie - agile mindset, agile way of working, kanban approach,

Koučka pro střední management & týmy & board members (CIO, CFO, COO)

Bývalá korporátní manažerka vývojových IT týmů (zkušenosti s vedením desítek (30-50) zaměstnanců/ externistů, zodpovědnost za rozpočty několik mil. EUR +)
10+ let manažerských zkušeností s vedením týmů




Rozhovory